TESTIJA: Lola&Lykke rinnapump

Paskelbta Viktorija G

Tutvustame ema Lina arusaamu Lola&Lykke rinnapumbast - naudi lugemist!!!

rinnapump

Lola&Lykke rinnapump on minu parim abimees. Kuni pisike magab, valmistan piima "varud". Korraga saab koguda umbes 100 ml. piim Siis, jättes hästi toidetud lapse isa või vanaema juurde, saan rohkem aega veeta iseendale või isegi mehega kohtingule minna. Rinnapumbast oli alguses palju abi piimatootmise stimuleerimisel ja kiirendamisel. Toidukordade vahel või pärast seda, kui pisike söötmise lõpetas, turgutasin sageli ikka jõupumbaga. Seadet on väga mugav kasutada, äärmiselt lihtne, lihtne ja kiire puhastada.



Autoga reisides jõuan piima välja tõmmata ja istmel istuvale lapsele süüa anda. Looduses viibides, "Grilli" piknikuid valmistades ja grillil kokkades saame pühendada kogu oma aja meelelahutusele, unustades oma väljasõitude probleeme "varjata" ning sellest on saanud asendamatu reisiabi! ühekordsed piima kogumiseks mõeldud kotid, mis on otse masinaga ühendatud, on eriti kasulikud reisil olles, kui üleliigse piima saab koju kaasa võtta ja hilisemaks hoiule panna.

elektriline rinnapump

Lola&Lykke pudeli lutt meenutab ilmselt pisikesele rinda, sest ta sööb hea meelega nii pudelist kui rinnast (olime proovinud teise firma pudelit, aga laps ei tundnud ära - keeldus. Ja Need kaubamärgid on üldiselt parimad - minu poolt on kõik suurepärased!

Aitäh!!! 🙂

0 komentarai

Palikti komentarą