TESTIMISEKS: Lola&Lykke® rasedarihm

Paskelbta Viktorija G

Tutvustame uue tõelise ema Vaida arusaamu Lola&Lykke® sünnitusvööst - naudi lugemist!!!

lola&lykke vöö arvustused

Lola&Lykke vööd soovitan südamest kõigile rasedatele! Sain väga hea kogemuse, kuigi alguses tekkis kahtlus, et kas mul tõesti vööd vaja on, sest enesetunne oli enamuse ajast suurepärane ja tekkisid mõtted, et sünnituseni pole enam palju jäänud, nii et tõesti ei tasu. seda. Aga.. juba 34. rasedusnädalast sain aru, et kaal tõuseb ja selg kannatab aina rohkem. Ma arvan, et kõik rasedad saavad sellest tundest ja naudingust aru, ainult mõnel tuleb see varem, teisel hiljem. Ma ei olnud erand. Tundsin, et iga nädalaga läks see aina raskemaks ja raskemaks. Minu suurimaks üllatuseks kuulutas Babybaby.lt oma kontol välja konkursi, milles otsustasin õnne proovida. Mõne nädala pärast olin ta juba unustanud. Ütlesin just oma mehele, et see selleks – ma ei jaksa enam, õhtuks tellime vöö. Pärast meie vestlust, vaid paar tundi hiljem, nägin teadet, et olen saanud konkursi võitjaks. Ma ausalt öeldes ei suutnud seda uskuda! Ootasin pakki ja võimalust proovida.

Kui vöö lõpuks kohale jõudis, olin juba planeerinud ülejäänud aja, mille otsustasin aktiivselt veeta: käisin festivalil, reisisime mööda Leedut, külastasin kontserte, näitusi, motospordivõistlusi jne. Nii et minu esimene kohtumine see vöö oli tõeline kergendus. Eriti raseduse lõpus, kui kaalutõus ulatus 17 kg-ni. Sain terve päeva rahulikult jalgadel veeta ja nautida seda imelist ootamist.

Ja nüüd veel veidi vööst – see sobitus ideaalselt kõhuga, toetades seda ja leevendades selja koormust. Saab kanda nii riiete peal kui all, vöö tõmbub ideaalselt ja kenasti kokku. Ja mis siis eelmisest kõrvetavast suvest ja sellisest palavusest - selle vööga ei andnud nad üldse tunda! Vastupidi, mulle meeldis väga jahutav "kuum/külm" padi vöö tagaküljel. Ta reisis minuga tõesti kõikjale, hoidis mind jahedana ja leevendas tõhusalt valu.

Sõprus selle vööga kestis vaid kaks nädalat, sest väike kõhuelanik otsustas end veidi varem kohale ilmuda. Aga ma täitsa usun, et järgmise raseduse ajal oleme Lola&Lykkega sõbrad kohe, kui kõht kasvama hakkab!

Suured tänud Lola&Lykke vööle, mis selle kauni ootamise nii palju lihtsamaks tegi. Olen teile ülimalt tänulik! Ja rasedatele võin ainult soovitada, et ärge tehke sama viga, mida mina ise tegin - ärge kõhelge ja ostke vöö raseduse alguses. Mitte ainult teie selg ei täna teid, vaid tunnete end ka palju paremini!

0 komentarai

Palikti komentarą