Pimedas helendavad lutid – mida need väärt on?

Paskelbta Viktorija G

Kas tasub valida pimedas helendavaid, kuid veidi kallimaid lutte?

BIBS GLOW lutid

Pimedas helendavad lutid hakkavad pimedas helendama, muutes nii teie kui lapsevanema ja teie lapse jaoks öösel luti leidmise lihtsamaks. Me ise lapsevanematena teame, kui raske on pimedas lutti leida. Meie jaoks on helendav lutt asendamatu must-have!

Miks kasutada GLOW lutte?

BIBS GLOW lutid hõlbustavad nii vanematel kui ka beebidel pimedas lutti leida ning on eriti abiks hetkedel, mil vanemad keset ööd – täielikus pimeduses – nutva lapsega lutti otsivad. Öine lutt aitavad vanematel ja beebidel hästi magada, sest kui lutt öösel kaotsi läheb, ei ole vaja valgust põlema panna ja last äratada.

pudipõlled

Lihtne leida pimedas

BIBS helendavatel luttidel on praktiline luminestsentsefekt, nii et leiate need alati - isegi täielikus pimeduses.

Kuidas GLOW lutid töötavad?

Efekti aktiveerimiseks hoidke lutti lihtsalt 5-10 sekundit valgusallika küljes. Mõju kestab 8+ tundi.

Kas GLOW lutid on minu lapsele ohutud?

Jah! BIBS-i valgustuslutid on sama kõrge kvaliteediga kui BIBS-i originaallutid, põhjalikult testitud ja kinnitatud, et need on lastele 100% ohutud. BIBS-i ohutus- ja kvaliteedistandardid on uskumatult kõrged ning kõik lutid vastavad Euroopa standardile EN 1400 + A2.

Ööluti luminestsentsosa on valmistatud nii, et materjalile, millest luti käepide on valmistatud, lisatakse värviliste pigmentide asemel luminestsentspigment. Seetõttu on GLOW luti nupp valge – kuna pole lisatud värvilist pigmenti.

Nagu kõik teised materjalid, mida BIBS luttides ja muudes toodetes kasutab, on ka hõõguv materjal täiesti ohutu ja seda on põhjalikult testitud. Varjestus ja luminestsentsosa on valmistatud 100% toidukindlast materjalist ja ei sisalda BPA-d.

Luminestsentspigment "laeb" päeva jooksul neelates päevavalgust. Kui läheb pimedaks, kiirgab see neeldunud valgust, nii et seda on pimedas näha.

rinnatükkidega lutt madalaima hinnaga

Kui kaua säraefekt kestab?

Oleneb "laengust" ja valgusallikast. Üldiselt püsib efekt aga 8+ tundi, kui hoiate lutti valgusallika küljes umbes 5–10 sekundit.

Vaata helendavaid lutte e-maililt. poes: https://babybaby.lt/search?q=%C5%A1vie%C4%8Diantys

0 komentarai

Palikti komentarą