Kasutatud asjad beebile: mis aitab säästa ja mida on parem mitte osta. (I osa – turvatool)

Paskelbta Viktorija G.

"Õudne" – rohelised vaatavad uhkusega lapseootel emasid, kes tassivad oma viis korda suuremaid poekotte – ja milleks? Lõppude lõpuks on kõik nii ajutine, nii hetkeline, miks tarbija põlvitab kaubamärkide ees, miks sellised kogused? Beebi jaoks? “Õudus” – tal on vaja vaid armastavat ema, paari salatilehte ja uneaja filosoofiat – loodusest, olemisest, planeetidest.

"Ma tahan KÕIKE, mu lapsel peab olema KÕIK, ma ostan KÕIK Ja see ei ole ahnus, mitte tarbimishimu, mitte soov teiste ees eputada - see on tingimusteta armastus sündimata lapse vastu (ja kui see sünnib, siis uskuge." mina, kõik on sama 10 korda rohkem). See on ärevus ja lõputu andmissoov, mis pole veel õiget vormi leidnud ja realiseerimata, mis lõpuks muutub hällilauludeks, tuhandeks kallistuseks, helluseks ning ema ja beebi vahetuks ühenduseks. Iga transformatsioon võtab erineva aja.

Tegelikult on igas peres tasakaal 1) beebile tema esimesel eluaastal vajalike asjade, 2) ema soovide ja 3) pere rahaliste võimaluste vahel. Mitte harva, enamasti blokeerivad viimased tee teise punkti arengule. Riigi poolt pakutavast ühekordsest maksest 418 eurot ei piisa kindlasti isegi kõigi kõige vajalikumate asjade ostmiseks: voodi, madrats, vann, jalutuskäru, turvatool (ilma selleta ei tea, ei tea). t lase beebisid koju), vähemalt mõned riided, hügieenitarbed - käärid, mähkmed, vann jne. Mõnes vallas kingitakse lapsekandmisriideid - see on tõesti tore algatus ja seda tuleks järgida, sest vastne ema leiab sealt vähemalt esimeseks kuuks vajalikud tarvikud. Suurem osa Leedu emadest tahab aga "KÕIKE" ja seesama juba mainitud kolmas punkt seda ei võimalda. Sel juhul avaneb äärmiselt lai kasutatud asjade järelturg: kuulutuste lehed, suhtlusvõrgustiku grupid, terved eraldi portaalid, kus emad ostavad/müüvad ja hindavad üksteist koos kirjeldusega: kes on ostja või müüja). Ja sealt leiab kõike - kasutatud lutipudelitest, plastikust joogitopsidest (alates 0,01 EUR) kuni kasutatud lastemööblini 2900 EUR eest. Raske oleks ette kujutada, et ema pakuks esimestel elupäevadel vastsündinud lapsele kasutatud lutti, kuid ilmselt tekitab nõudlus pakkumise (ühte portaali sisestades sõna "lutt", selgub üle 500 pakkumise, millest osa on ilmselgelt muutunud isegi värv). Samuti tundub hoomamatu, et neid müüakse kasutatuna - kulumisjälgedega tuntud nimede jalutuskärud hinnaga 1300 EUR tk. Kas sellisele kaubale on tõesti ostjat?

Ekstreemsustest eemale hoides tasub aga päriselt läbi mõelda, milliseid kasutatud esemeid tasub osta, mida ostes jälgida ja kuidas nendega käituda, enne kui need oma väikestele kuninglikele kinkida.

Alustame turvahällist .

Kõik ütlevad ühemõtteliselt, et te ei tohiks kasutatud turvatooli osta. Esiteks ostate istme lapse turvalisuse huvides, kuid kasutatud turvatooli ostmisel ei saa te seda turvalisust garanteerida: te ei saa olla kindel, kuidas ja kui kaua istet kasutati, millises asendis on turvavööd. kas see on osalenud autoõnnetustes, nii et see, mida visuaalselt näete, ei kajasta kogu asja seisukorda. Küsige endalt, kas olete tõesti valmis usaldama oma lapse turvalisust inimesele, kellelt ostate, tuginedes vaid tema sõnadele, et kõik on korras? Loomulikult ei kehti see juhul, kui ostate kauba lähedastelt inimestelt. Sel juhul ärge unustage lihtsalt kontrollida, kas teie valitud mudel pole tootja poolt tühistatud. See tava on väga populaarne välisriikides, kus tarbijate huve aktiivselt kaitstakse – ainuüksi USA tarbekaupade kaitse teenistus kutsub aastas tagasi üle 100 imikutele või lastele mõeldud toote (need on tõesti tohutud kogused, kuna igast tootest ligi pool miljonit - näiteks turvatoolid), kui pärast kaebuse läbivaatamist või kontrollimist tehakse kindlaks, et toode ei vasta ohutusnõuetele. Enamlevinud põhjused turvatoolide tagasikutsumiseks on: võimalikud turvavöö vigastused lapse rinnakule autoõnnetuse käigus, istme eraldumine alusest autoavarii käigus, rihmade ebaõige kinnitamine või lapse lahti-/lahtiminemisvõimalus. rihmad ise. Statistiliselt vaid 30 protsenti. tagasivõetud kauba ostnud inimesed võtavad ühendust tootjaga – ülejäänu kasutatakse edasi, visatakse minema või müüakse. Ei pea palju vaeva nägema, et ühest emme kasutatud asjade portaalist 15 minuti jooksul leida 70 EUR-i müügis tühistatud turvatool. Keegi ei hoolitse teie lapse turvalisuse eest paremini kui sina. Ka sõpradelt või sugulastelt asja ostes olge ettevaatlik, koguge eseme kohta võimalikult palju infot, lugege läbi kasutusjuhend - juhised leiate tootja lehelt, veenduge, et seal poleks ühtegi mõra, lõhenemist või muid kahjustusi plastikus kontrollige hoolikalt rihmasid, kinnitusmehhanismi, klambrit ja avamist, otsige aegumiskuupäeva - kui seda pole, lisage näidatud valmistamiskuupäevale standardne 6 aastat. Enne kasutamist puhastage plastosad esmalt niiske lapiga vähese seebiga, seejärel loputage ainult veega, peske riidest osad käsitsi või õrna tsükliga jahedal temperatuuril ja laske neil ise kuivada. Ärge kasutage aktiivseid pesuvahendeid – kui laps sõidab suvel, on tõenäoline, et nahk puudutab, higistab ja võib põhjustada kõrvaltoimeid. Aga kõige parem on osta uus turvahäll.

Järgmises ülevaates vaatleme teisi oste.

5 komentarai


  • ] Arasom uqp.qvpu.babybaby.lt.mmj.kp http://slkjfdf.net/

    ohakosove

  • ] Emebagek usl.povi.babybaby.lt.hmv.wr http://slkjfdf.net/

    oyinuhe

  • ] Obevoqivi tzr.sown.babybaby.lt.tcr.fr http://slkjfdf.net/

    akonalebo

  • ] Ikosojun tuz.zaah.babybaby.lt.jtj.kr http://slkjfdf.net/

    esomeledane

  • Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    ltrtfmbbmw

Palikti komentarą