Moonie nap – 10 korduma kippuvat küsimust ja nende vastused

Paskelbta Viktorija G

Moonie magamiskoht on üks populaarsemaid oste, mida ostavad sageli mitte ainult lapsevanemad, kes otsivad abilisi beebi magama panemisel, vaid ka vanavanemad, sõbrad ja kolleegid - kingituseks külaskäikude puhul.

Miks Moonie nii populaarne on?

Moonie pole mitte ainult armas kaisu, vaid ka nutiseade, mis päästab beebi rahutust unest. Moonie sees on nutimoodul, mis keskendub lapse mitmele meelele: see on öölamp, millel on erinevad värvid ja erinevad helid (emme kõht, tuul, metsakohin, merelained, vihm, hällilaul, rääkimata – tark nuttu). moodulisse sisseehitatud detektor - on võimalus seada edasilükkamine mängima, kui laps nutab.

moonie meskuti

Kas Moonies vajavad patareisid?

Moonie ei vaja töötamiseks patareisid, moodulit saab laadida kaasasoleva USB-kaabli kaudu. Moodul on juba laetud ja seda saab kasutada kohe karbist välja võttes.

Kui kaua Moonie ilma laadimiseta vastu peab?

Täielikult laetud aku võimaldab kuni 8 tundi pidevat tööd, kui valgus ja heli on sisse lülitatud.

Mis vahe on karul ja jänkul?

Nii karul kui ka jänkul on sama andur ja funktsioonid. Ainus erinevus on see, et üks on jänku 🐇 ja teine ​​on karu. 🐻

moonie jänku

Kuidas nutikas nutuandur töötab?

Moonie lülitub automaatselt välja pärast 60-minutilist kasutamist ja lülitub 3-tunnisele ooterežiimile, mis aktiveerib nutika nutuanduri. Nutuandur on mõeldud hetkedeks, mil laps äkki ärkab. Beebi nutt "lülitab sisse" viimase kõlanud heli veel 60 minutit, seejärel tsükkel kordub. Nii saab laps rahulikult magama minna.

Milliseid helisid Moonie mängib?

Moonie helid ei ole arvuti genereeritud, vaid loomuliku valge müra – emakas, tuul, mägioja, vihm, merelained – tõelised salvestused. Südamelöögid on ehtne jäädvustus ema kõhu seest kuuldavast mühinast, merelained on Läänemerest, metsaoja aga Tatra mägedest.

Mooniel on ka rahustav hällilaul, mis on tehtud kalimba eeskujul, eriti vastsündinutele. Saate muuta rahustavat heli, vajutades lihtsalt Moonie kõhtu kaks korda kiiresti.

Miks valge (roosa) müra?

Imikuid ümbritsevad madala sagedusega helid, kui nad on veel ema kõhus. Seetõttu on loomulik roosa müra lastele kõige ohutum ja pakub teie lapsele suurimat mugavust.

Roosa müra korral väheneb kõrgete sageduste akustiline võimsus, mistõttu kõrgsagedushelid on imikute jaoks ohutul tasemel ja täiskasvanute jaoks peaaegu kuuldamatud.

Pidev roosa müra filtreerib neid ümbritsevaid helisid ja aitab beebidel õrnalt uinuda ja kiiremini rahuneda.

Lisaks näitavad uuringud, et une ajal beebi toas roosa müra mängimine võib pikendada sügava une perioode ja parandada üldist unekvaliteeti ning vähendada ka öiste ärkamiste arvu, kui beebi ärkab.

Kas Moonie Teddy/Bunny on vastsündinutele ohutu?

Valmistades kaisukarusid ja jänkusid GOTS-i sertifikaadiga puuvillast, tagab tootja, et nende tooted on vastsündinutele 100% ohutud, kuna puuvill on pärit taimedest, mis ei ole kasutanud pestitsiide ega mürgiseid väetisi. Kasutatakse ainult mittetoksilisi värve. Iga mänguasja täidis on valmistatud taaskasutatud materjalidest.

Kõik Moonie tooted on SGS Switzerland Test Laboratory testitud ja vastavad direktiivile 2009/48/EÜ, mis tõendab, et need sobivad vastsündinutele.

Kuidas öölamp töötab?

Iga Mooniega on kaasas ka öölamp, mis võib helendama 7 erinevas värvitoonis.

Pehme valgus võimaldab last toita või vajadusel mähkmeid vahetada ilma toavalgustit sisse lülitamata. Kui laps hakkab nutma, süttib valgus surinaga, see valgustab ja rahustab last.

moonie nap

LED-lamp ei kuumene, see on täiesti ohutu. Lamp sobib suurepäraselt ka suurematele lastele, kes sageli pimedust kardavad. Saate öövalguse ilma helita sisse lülitada ja jätta selle terveks ööks põlema.

Kuidas Moonie karu puhastada?

Mänguasja võib pesta käsitsi või pesumasinas kasutades "käsipesu" tsüklit, kuid alles pärast mooduli eemaldamist!

Ja viimane küsimus - kumb teie pisikesele rohkem meeldib - jänku või karu?

 

Moonie karusid ja jänkusid saad vaadata siit .

0 komentarai

Palikti komentarą